Peliautomaatit

Online-kolikkopelien visuaalisuus ja akustiikka ovat parhaiden saatavilla olevien hittielokuvien tasolla. Jotkut ovat hauskoja, kun taas toiset ovat traagisia, mutta ne viihdyttävät sinua lukiessasi niitä. Vaikka Internet-kolikkopelien pelaamisen oppiminen ei ole vaikeaa, sinun on tunnettava pelin monet osa-alueet saadaksesi suurimman tyytyväisyyden pelaamiseen käytetystä ajasta.

Kun valitset, mitä etsit kunnollisesta online-kolikkopelistä, ota huomioon pelikassaasi (kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään huvitteluun), pelityyliäsi ja sitä, kuinka hienostunut haluat pelisi olevan. Varmistaaksemme, että saat kaiken irti kokemuksestasi Internet-kolikkopelien pelaamisessa, käymme läpi terminologian ja ideat.

Mitä eroa on rullien ja voittolinjojen välillä? Mitä menetelmiä käytät palkan saamiseen?

Kaikissa peliautomaateissa on pyöriviä keloja, jotka pyörivät jokaisen pyöräytyksen yhteydessä, pelattiinpa niitä online- tai offline-tilassa. Monissa peleissä on viisi kelaa, mutta saatat löytää myös pelejä, joissa on kolme, seitsemän tai jopa yhdeksän kelaa kiinnostuksen kohteistasi riippuen. Voittolinjat ovat monia symbolilinjoja, jotka ilmestyvät rullille ja voittoon, kun päädyt voittavalle symboliyhdistelmälle. Valmistajasta riippuen peliautomaatissa voi olla vain kolme voittolinjaa tai jopa 100 voittolinjaa. Voittolinja voi olla suora viiva kaikilla rullilla tai missä tahansa muussa muodossa (esim. pystysuunnassa yhtä pyöräytystä pitkin, siksakilla useiden rullien yli).

Voittolinjojen määrä on merkittävä, kun pelaat online-kolikkopeliä, koska panoksesi riippuu linjojen määrästä, jonka haluat kattaa. Yleensä suositellaan pelaamaan suurimmalla määrällä voittolinjoja suurimmalla panostetulla rahasummalla (koska silloin voittosi on suurin, ja ylimääräiset voittolinjat aktivoidaan yleensä jokaisen panostamasi kolikon yhteydessä). Tämän seurauksena sinun on tiedettävä, kuinka paljon jokainen pyöritys maksaa sinulle.

hajaantua

Kun kaksi tai useampi scatter-symboli ilmestyy missä tahansa ruudulla, ne maksetaan riippumatta siitä, ovatko ne pelin voittavalla voittolinjalla. Ne voivat tuplata, kolminkertaistaa tai kasvattaa voittosummaa koko panoksellasi toimimalla ainutlaatuisena kertoimena. Ne voivat laukaista erilaisia ​​pelejä tai ilmaiskierroksia.

Villi

Wild-symbolit voivat näkyä missä tahansa rullilla ja korvata muita merkkejä. Kun kolikkopeliin ilmestyy wild-symboli, se voidaan yhdistää muihin sen viereisiin merkkeihin, jolloin muodostuu voittava symboliyhdistelmä. Jotkut online-pelit maksavat, vaikka pelaaja ei olisi voittolinjalla maksuhetkellä. Skenaariosta riippuen ne voivat toimia myös erikoiskertoimena, kun osut voittoyhdistelmään, jolloin maksusi korotetaan kahdella, kolmella tai jopa neljällä kertaa. Wild-symboleja ei yleensä voida käyttää hajontasymbolien korvaamiseen.
Voittotaulukot näyttävät kuinka paljon rahaa voit voittaa. Kolikkopelien voittotaulukko Sinun tulee aina lukea voittotaulukko ennen minkään online-kolikkopelin pelaamisen aloittamista, koska se tarjoaa tärkeitä tietoja pelistä. Kuten nimestä voi päätellä, voittotaulukko näyttää kolikoiden määrän, jotka eri voittolinjojen ja symbolien yhdistelmät voivat voittaa. Voit siirtyä kyseiselle tietosivulle napsauttamalla voittotaulukkoa tai Ohje-kuvaketta näytöllä.

Voittotaulukko tarjoaa palkinnot tietyn määrän symboleja osumisesta voittolinjalle ja näyttää kaikki eri merkit, joita rullilta löytyy. Se näyttää myös mitkä symbolit ovat villiä, mitkä merkit ovat hajallaan ja mitkä symbolit voivat aktivoida ainutlaatuisia lisäkierroksia. Muista, että tietyt hahmot tarjoavat suurempia palkintoja kuin toiset, joten valitse symbolisi huolellisesti. Laaja maksuerä tarkoittaa suuren volatiliteetin peliä (eli voittamasi tai häviämäsi summat ovat suurempia). Sitä vastoin tasaisemmin jakautunut voitto symbolien kesken suosittelee konservatiivisempaa strategiaa pelin pelaamiseen (pienemmät voitot ja myös pienemmät tappiot).

Bonuspeleissä on paljon rahaa linjalla.

Monet online-kolikkopelit tarjoavat erityisiä bonuskierroksia, jotka käynnistyvät, kun tietyt pelin symbolit kohtaavat. Bonuspeleillä, jotka ovat yleensä mielenkiintoisia sivupelejä, joissa ei vaadita ylimääräistä panosta, voidaan saada lisärahaa. Bonuspelin säännöt voidaan hahmotella voittotaulukossa tai linkki erilliseen pelistä yhteenvetoruutuun voidaan toimittaa.

Ilmaispyöräytykset ovat uskomattoman arvokkaita, joten käytä niitä aina kun mahdollista.

Pelilaudalla tietyille symboliyhdistelmille laskeutuminen voi tuottaa ilmaiskierroksia. Tämän ansiosta voit pelata enemmän kierroksia ilman suurempia panoksia. Vaikka ilmaispyöräytyksen palkkio voi vaihdella, se määräytyy yleensä edellisen vedon panoksen mukaan (käytettyjen kolikoiden määrä ja voittolinjojen määrä).

Yritä panostaa niin paljon kuin mahdollista.

Siellä on painike, jonka avulla voit panostaa suurimman mahdollisen summan yhdellä pyöräytyksellä useimmissa online-kolikkopelissä. On tärkeää tietää, kuinka pelaamasi peli käsittelee maksimipanoksia. Muut progressiiviset peliautomaatit esimerkiksi maksavat suurimman jättipottipalkinnon maksimipanoksen tekemisestä, jotkut pelibonuksetovat ennallaan asettamassa maksimipanosta, ja satunnaisten panostettujen kolikoiden lisääminen lisää pelitiheyttä. Toisaalta muut Internet-kolikkopelit voivat maksaa yksinkertaisen laskelman perusteella panostettua kolikkoa kohden maksetun summan, jolloin maksimipanostuksesta ei ole hyötyä.